Velkommen

Skoleåret 19/20 er lige om hjørnet, og vi på Campusskolen glæder os meget til at byde den nye 7. årgang velkommen.

På denne side, vil vi løbende mod det nye skoleår orientere jer forældre og elever, bl.a. om:

Hvordan får jeg mit nye login til Forældreintra/Elevintra
Hvad gør vi hvis vi skal bruge et buskort
mm.

Første skoledag er torsdag d. 8/8-19 kl. 8:10

Hvem skal jeg gå i klasse med?

De nye 7. klasser, er blevet offentliggjort d. 7/6-18 på fødeskolernes opslagstavler på Forældreintra og via mail til forældre til børn som ikke går på fødeskolerne.

Har du ikke modtaget dokumentet, kan du tjekke Forældreintra hvis du går på en af vores fødeskoler.
Forældre til elever udefra kan sende en mail til mifr@ringsted.dk

Hvornår får vi vores skema

I vil som forældre og elever kunne se skemaet for skoleår 19-20 når adgangen for på Elev- og forældreintra åbnes og når det er udgivet.

Skulle skemaet ikke være synligt den dag I kan logge på intra, kan dette skyldes at vi er ved at lægge de sidste detaljer, og vi beder jer have tålmodighed så skemaet kan være så endeligt som muligt når det udgives.

Som elev på Campusskolen varer 1 lektion en hel time - altså 60. minutter.

Ringetiderne er:
1. lektion          08:10-9:10
2. lektion          09:10-10:10
Pause              10:10-10:40
3. lektion          10:40-11:40
4. lektion          11:40-12:40
Spisepause      12:40-13:10
5. lektion          13:10-14:10
6. lektion          14:10-15:10

Vi gør opmærksom på at om onsdagen har eleverne kun til og med 5. lektion, og skoledagen slutter derfor kl. 14:10 - men kun om onsdagene.

Login til Elev og Forældreintra

Som mange af jer nok har hørt, kommer der et nyt system(Aula) istedet for Skoleintra.
Aula er udskudt til uge 43, hvilket betyder, at vi lidt endnu og i starten af skoleåret 19/20, skal benytte skoleintra.
Når vi nærmer os, vil både forældre og elever få mere information om Aula, og hvordan vi bruger dette.

Login til Forældreintra og Elevintra
Både til Elevintra og Forældreintra, skal brugeren benytte sit uni-login til at logge på.

Har du ikke kendskab til dit uni-login, kan du følge vejledningen til dette ved, at klikke på billedet til højre.

Adgang til Forældreintra og Elevintra
Som ny elev/forælder på Campusskolen, vil der først være adgang til Elev- eller Forældreintra når Skoleåret er "rullet over".

Vi forventer der vil være adgang for jer i uge 27, men vi vil, herinde på hjemmesiden, skrive, når der er adgang.

Buskort

Som 7.-9. klasseselev på Campusskolen, kan man få udstedt et buskort hvis:

• Campusskolen er din distriktskole
  • Du har mere end 7 km til skole

Hvis Campusskolen ikke er din distriktskole, kan du, såfremt du var berettiget buskort til din distriktskole, få udstedt et busskort med samme antal zoner som til din distriktskole.

Bor i en anden kommune
Bor du i en anden kommune end Ringsted, skal du gå til den kommune som du bor i, og bede dem om et dokument på, at Campusskolen godt må udstede et buskort - på deres regning.
Dette skal stå i dokumentet, som du kan aflevere på skolens kontor eller sende til campusskolen@ringsted.dk

Hvordan får jeg et buskort?
Campusskolen bestiller automatisk buskort til alle nye elever på Campusskolen i skoleåret 19/20 som er berettiget til dette.
Adresselister er trukket torsdag d. 28/6 - flytter I i sommerferien bedes I sende os en mail så vi kan tjekke jeres nye adresse når den er i systemet.
Buskortene udleveres hurtigst muligt i den første uge i skoleåret.

.

Besked fra Skolebestyrelsens formand

Kære forældre,

Endnu et skoleår er gået og vi har netop ønsket god vind videre i livet til vores afgangselever.

Nu er der en velfortjent sommerferie lige rundt om hjørnet og til august starter et nyt skoleår. Det bliver ligesom alle de tidligere skoleår et år med nye, spændende og uforudsete udfordringer og muligheder.

Som forældre har vi gode muligheder for at præge hverdagen på skolen, til vores børns bedste. En af mulighederne er at gå ind i skolebestyrelsen. Der skal afholdes suppleringsvalg til bestyrelsen til august, fordi vi er en række forældre, der stopper da vores børn dimitterer.

Jeg vil derfor opfordre til, at blive en del af skolebestyrelsen fra næste skoleår. Det er både sjovt og en god mulighed for at præge Campusskolen fremover. Hvis du er interesseret, så kontakt vores skoleleder, Kristina.

Med ønsket om en god sommer og alt det bedste for Campusskolen,

Niels-Ulrik Amdal

Afgående skolebestyrelsesformand

(Læs mere om Suppleringsvalget på forsiden www.campusskolen.dk)