Venteliste til Campusskolen

Campusskolen er overbygningsskole for Nordbakke-, Valdemar- og Dagmarskolen.
Hvis en elev går på en af disse skoler, giver det automatisk en plads på Campusskolens 7. årgang.

Hvis eleven ikke bor i Campusskolens distrikt, men alligevel ønsker at starte på Campusskolen, har alle mulighed for, at blive skrevet op på ventelisten. Dette gøres ved, at udfylde blanketten under "Blanket til ventelisten". Blanketten skal udfyldes og sendes til campusskolen@ringsted.dk.

Hvis en elev bor i Campusskolens distrikt, men har valgt en anden skole end distriktskolen, skal eleven følge samme procedure som de øvrige elever som ikke bor i distriktet for Campusskolen.

Svar på ventelisten

Elever som er skrevet op på ventelisten, kan forvente svar i slutningen af foråret(Maj måned).
For at Campusskolen kan fortælle om der er plads til eleverne fra ventelisten, skal klassedannelsesprocessen med distriktskolerne være afsluttet - og vi kan desværre derfor ikke give besked før dette.

Vi kan desværre ikke garantere eller love eleverne på ventelisten en plads på Campusskolen. Men vi vil gøre hvad vi kan, for at få plads til alle.
Sidste skoleår søgte Campusskolen om, at få lov til at danne en ekstra klasse for at få plads til alle. Og dermed blev alle fra ventelisten også optaget.

Forældre til elever på ventelisten vil løbende blive opdateret via mail, og de vil også blive inviteret hvis der afholdes introduktionsaftener på skolen.

Skoleskift i et igangværende skoleår

Hvis dit barn ønsker at flytte skole til Campusskolen i et igangværende skoleår. Bedes I kontakte skolens leder på den gældende årgang.
I kan finde kontaktoplysningerne her