VELKOMMEN TIL ET NYT SKOLEÅR

Skoleåret starter igen mandag den 15. august kl. 08.10 og vi glæder os til at byde alle elever velkommen.

I forhold til adgang til Forældreintra mv kan vi oplyse, at overflytning fra gammel til ny skole er igang og at forældre til elever på 7. årgang derfor snarest  vil kunne logge sig på Forældreintra. Eleverne får kode til INTRA til dette med hjem i løbet af den kommende uge.

Kære forældre - hermed udsnit fra den seddel jeres barn fik med hjem før sommerferien.
 Efter sommerferien møder eleverne ind d. 15.8 kl. 8.10. Den første uge er en introuge, hvor vi ikke følger det normale skema. I vil få nærmere information.
I skal dog sørge for at jeres børn har en cykel og en cykelhjelm til rådighed denne uge. (Skal dog først i brug fra tirsdag)

Vi ønsker jer og jeres børn en rigtig god sommer.

Mange hilsner fra Lærerne på 7. årgang.